Saturday, March 31, 2012

#7 How many weeks have passed since that day?

Assalamualaikum.

Huarghhhhh (hirup udara april) Tak, hari ni masih 31/3 tapi malas nak tunggu hari esok so just anggap hari ni 1 april lah yer? :) Esoklah hari semua orang bodoh nak memperbodoh-bodohkan orang dengan April Fool mereka tu? Ohplease jangan, dua dua pun nampak sama bodoh nanti.

Nyway, ini bukan motif sebenar saya update blog hari ni. Entri kali ni nak bercerita tentang cuti saya. YAY! Almaklum, kami lepasan asasi ada 4 bulan cuti (?) sebelum sambung degree. Mesti korang ingat aku nak cerita psl trip aku ke Pulau Tioman ke, cuti luar negara ke, pergi lawatan sambil belajar ke Zoo Negara ke, tapi oh tidak. Sesungguhnya cuti aku berjalan dengan kura-kuranya. Slow dan boring.

Apa je yang aku buat cuti ni untuk menghilangkan kebosanan ni? Tadaaaa, aku ubah kedudukan barang-barang dalam bilik aku. From this :

To this :




Bila tengok lelama, bilik aku nampak macam bilik kat kampung aku kat Melaka sikit. Nawww, terubat sikit rindu kat kampung yang dah lama tak berpenghuni kat Melaka tu :')

Benda lain aku buat time cuti, tengok movie jelah sepanjang hari. Ya Allah, boring sungguh life aku, maaf. Yer, aku tau sudah tiba masanya untuk aku mula bersenam dan kuruskan badan tapi sorilah, serious takde mood untuk semua tu. Dengan ini, aku nak beritahu bahawa cuti aku sangat boring (dengan harapan ayah baca blog aku dan bersimpati dan bawak kami pergi bercuti) Salam :)

3 comments:

  1. ayah myza, tolong baca blog myza sekarang!

    ReplyDelete
  2. ayah, tolong baca komen hasmila jugak! Hahaha :)

    ReplyDelete